Напередодні 8 березня вийде новий кліп Олі Полякової, створений Аланом Бадоєвим. Українська поп-діва вже поділилася першими кадрами зі зйомок.

"Крига скресла" - четвертий сингл з нового альбому "Королева ночі", вперше прозвучав під час грандіозного шоу співачки в київському Палаці спорту 26 жовтня. На початку лютого відбулася радіо прем'єра пісні, а 8 березня буде представлений на неї кліп.

Оля Полякова, українська співачка
Оля Полякова, українська співачка

Як відомо, це вже друга робота відомого кліпмейкера для співачки. Перша їхня спільна відеоробота "О, Боже, як боляче" стала однією з найпопулярніших в кар'єрі Полякової, знятої в жанрі музичної комедії, розкривши акторський талант артистки.

Алан Бадоєв
Алан Бадоєв

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер же Бадоєв обіцяє дивувати глядачів, знявши Полякову на кризі. Як завжди, в своїх кліпах Оля грає саму себе, але в зовсім несподіваних обставин. У "Крига скресла" вона стане зіркою фігурного катання, а в одному з трюків навіть провалився під кригу.

Оля Полякова, українська співачка
Оля Полякова, українська співачка

На підготовку і репетиції пішло більше двох місяців, а зйомки пройшли в Льодовому палаці в Броварах. Сюжет кліпу поки тримається в секреті, але дещо вже відомо з соц. мереж співачки.

"Ця історія буде присвячена ... дітям! Часто в гонитві за успіхом і визнанням ми забуваємо про тих, заради кого ми живемо і працюємо - про наших дітей. Ми прагнемо зайняти високе положення в суспільстві, в професії, а приділити трохи уваги дитині нам іноді колись. Але ж тільки для них ми, незважаючи на всі наші помилки і поразки, найкращі, найважливіші, найголовніші люди, тільки для них справжні королі і королеви! " - написала Оля в Instagram.

Оля Полякова, українська співачка
Оля Полякова, українська співачка

Цікаво, що спеціально для зйомок нового відео запросили дворазового чемпіона України і світу в одиночному катанні, фігуриста Дмитра Дмитренко. Яка дісталася йому роль в спортивно-музичному блокбастері від Алана Бадоєва шанувальники дізнаються в день прем'єри - 8 березня.

Дивіться: Оля Полякова — "Звонила" [Lyric video]


Нагадаємо, Вакарчук розповів про зйомки у Пугачової та ставлення до росіян.

Як повідомляв "Знай.ua", Притула зчепився з журналістом 1+1 через Євробачення 2019. Також "Знай.ua" писав, що Софія Ротару покинула свій улюблений будинок.