Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує в яскравому луці разом зі своїм чоловіком – російським співаком Владом Топаловим.

На фотографії, яка з'явилася в записі телеведучої, вона постала на огляд публіки в модному образі. Для фотосесії молода мама одягла довгу кольорову сукню в смужку. Регіна притулилася спиною до плеча Топалова, який позує на знімку в сірому костюмі з блакитною сорочкою і тримає в руці чашку з напоєм. А ось Тодоренко повісила на палець малесенькі дитячі черевички. Регіна мило посміхається на камеру, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії телезірка запропонувала шанувальникам вгадати, хто став героєм нового випуску шоу "П'ятниця з Регіною". "#SOON #ПЯТНИЦАсРЕГИНОЙ @prtshow. 1го березня. Новий сезон на #YOUTUBE. Ми з @vladtopalovofficial вас дуже чекаємо! Будуть найбільш топові гості, дуже інформативні сюжети і найвеселіші колискові для Майкла. Хто вгадає нашого першого гостя, виграє набір косметики @lorealmakeup і @calzedonia (а якщо ти хлопець і дав правильну відповідь, то зробиш крутий подарунок своїй дівчині або мамі). #регинатодоренко #регинапутешественница. Mua&hair – @yanabuzychkina", - написала зірка.

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати фото Тодоренко і відповідати на її запитання, щоб взяти участь у розіграші призів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко святкувала День святого Валентина без Топалова.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.