Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у стильному образі в Берліні.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки в коротенькому чорно-білому картатому платті з оригінальним поясом. Поверх сукенки Леся накинула червону кофту, а на плече повісила маленьку червону сумочку. Нікітюк позує в темних прозорих колготках і світлих босоніжки на шпильці. Волосся Лесі розпущене, а на її обличчі легкий макіяж і усмішка.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк написала: "Hello from Berlin #багиняламината #богиняБерлина". Нагадаємо, напередодні телеведуча викладала фото з київського аеропорту Бориспіль, де скуплялася в Duty Free. Тоді шанувальники запитували, куди вона прямує, тепер же зрозуміло, що зірка летіла в Німеччину. Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в Galeries Lafayette Berlin. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі запитують, що Леся робить в Берліні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Красива", "Гарного відпочинку", "Які ніжки", "Красиво вийшло", "Ви красуня!", "Які гарні ніжки", "Красуня", "Ноги від вух", "Леся, Ви розумниця, красуня, успіхів у всьому", "Ви дуже красива", "Гарна, як тебе не кохати?", "Попалася Золота карта", "Ну просто Мадонна", "Леся, ти знову підстриглася?", "Зайдіть всередину Radisson Blu Hotel, там у холі величезний акваріум, з блакитним підсвічуванням, дуже цікавий!", "Леся, довгі ноги, твоє все", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.