Нова комедія для дорослих "Свінгери", яка виходить в прокат вже 1 березня, може похвалитися справді зоряним акторським складом – принаймні, там буде Даша Астаф'єва та Оля Полякова, які обворожат глядачів відвертими сценами.

Оля вже не раз робила натяки фанатам на те, що зовсім скоро вони зможуть насолодитися її спільним поцілунком з Астаф'євою.Нарешті дочекалися.

Оля Полякова
Оля Полякова

У своєму блозі Полякова виклала відеозапис, на якій і зображена та сама сцена.

"Ти коли-небудь цілувалася з подружкою? А хотіла?", - підписала відео Полякова.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто нагадати, що епатажна «супер-блондинка» Оля Полякова, яка, будучи секс-символом української естради, відрізняється досить вільними поглядами на виховання дітей. Так, її дочки Маші всього 13 років – і вона вже заробляє свої кишенькові гроші, продаючи рекламу в соціальній мережі Instagram. Про це дівчинка розповіла телеведучій Каті Осадчій у програмі «Світське життя».

Оля Полякова
Оля Полякова

"Заробляю гроші через Instagram, я продаю рекламу, у мене вже 100 тисяч передплатників. Але іноді мама і тато щось скидають (на мапу Маші Полякової – ред.)", – поділилася Маша Полякова.

Також дівчинка розповіла, як ставиться до хейтерам в мережі, з-за яких їй нещодавно довелося схуднути. Вони залишають їй неприємні коментарі, але Маша сказала так: "Ну добре, все одно, поки".

"Буквально два дні тому якась дівчинка написала, що я лежала в психлікарні, я курю, бухають і так далі. Але я ніколи в житті не бачила сигарет, я їх не торкаюся. Тому що фу", – пояснила дівчина.

Нагадаємо, Ідеальна Астаф'єва прикрила груди тільки метеликами: справжня лісова фея

Нещодавно співачка позувала у ботанічному саду, усыпав тіло ніжними метеликами. Так, артистка приміряла боді тілесного кольору, виставивши напоказ розкішні груди.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Спокуслива Полякова присвятила кліп найріднішим: тільки для них ми кращі

Також Знай.ua" писав про те, що Розкішна Полякова залізе українцям в голову: коли чекати прем'єри "Дивовижні люди"