Опубліковано другий український трейлер біографічного фільму "Рокетмен" (Rocketman), який розповість про життя і творчість відомого британського музиканта Елтона Джона.

Елтона Джона у стрічці зіграв Терон Еджертон (Kingsman, "Робін Гуд: Початок"). Разом з ним знімалися Джеймі Белл ("Фантастична четвірка"), Річард Медден ("Круті заходи") і Брайс Даллас Ховард ("Світ Юрського періоду"). А режисером виступив Декстер Флетчер ("Едді "Орел").

Деталі сюжету майбутньої картини не уточнюються. Однак відомо, що її жанр характеризується як "музична фантазія". Фільм отримав таку ж назву, як і одна з найбільш відомих пісень Елтона Джона 1972 року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В український прокат байопік вийде 6 червня 2019 року.

Раніше ми писали, що віддані фанати і просто кіномани з нетерпінням чекають літо 2019 року, адже саме влітку вийде в прокат новий фільм з франшизи "Форсаж" - "Форсаж: Хоббс і Шоу".

А поки що в мережі можна побачити офіційний трейлер і дізнатися, що доведеться пройти елітного спецагенту і харизматичному злочинцю. Про це стало відомо завдяки трейлеру в YouTube.

Так, в мережі з'явився офіційний трейлер спін-оффу популярної франшизи "Форсаж". Нова картина розповість про несподівану співпрацю Люка Хоббса і Декарда Шоу. За сюжетом вони будуть боротися з суперсолдатом-лиходієм.

Офіційний синопсис говорить: "Через два роки після подій "Форсажу" федеральний агент Люк Хоббс повідомляє, що має об'єднати зусилля зі своїм старим союзником Декардом Шоу, щоб зупинити нову загрозу, витікаючу від міжнародного терориста, відомого як Брікстон.

Головні ролі у фільмі виконають Дуейн Джонсон і Джейсон Стейтем. До них приєднається і зірка серіалу "Лютер" Ідріс Ельба. Саме йому дістався образ головного лиходія в спин-оффе "Форсажу".

Нагадаємо, спокуслива Харлі Квінн повернулася на екрани в трейлері "Хижі птахи".

Як повідомляв Знай.uа, серіал і партія "Слуга народу": Зеленський вбив двох зайців одним проектом.

Знай.uа писав, на творця "Смішариків" подали в суд: накрав сотні тисяч доларів.