Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує у вечірній сукні на пляжі. Цією фотографією співачка згадує свої зимові канікули на Мальдівах.

На фотографії, яка з'явилася в записі Бузової, вона постала на огляд публіки у відвертому червоному платті з відкритим декольте, яке також оголює плечі, і пікантним вирізом на нозі. Треба сказати, що це цілісний вечірній образ, з макіяжем і розпущеним волоссям, у якому Оля навіщось пішла на пляж. При цьому вона стоїть боком до камери і відкинула голову вниз, розтріпуючи зачіску.

У підписі до фотографії Ольга Бузова поділилася з шанувальниками, що такі фото нагадують їй про казковий відпочинок, а також запитала, хто працює у вихідні. "Memories. Фото в телефоні нагадують мені про прекрасну відпустку на Мальдівах. В реальному світі я з 10 ранку на майданчику, і попереду 12-ти годинний знімальний день. Всім гарного вихідного. А хто сьогодні з моїх підписників теж працює?" - написала Бузова.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шанувальники не втрималися і почали бурхливо обговорювати нову публікацію на сторінці Олі. Як це зазвичай буває, одним фото сподобалося, а інші хейтять зірку.

"Як здоров'я дорогоціннн?", "Оля, ви прекрасні!", "Як ніби перейми почалися", "Скільки коштує відпочити на Мальдівах тиждень, без шику якогось?", "Чудово виглядаєш завжди, навіть не виспавшись", "А навіщо все це ти робиш? Нам це не треба, так що не ний тут", "Ти дуже гарна, яка твоя наступна пісня?", "Гарне фото, хочеться весни і тепла. Оля ти працюєш, як бджілка", "Немає можливості поїхати на відпочинок, хоч твої фотки гарні подивлюся, вже майже і злітала", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова показала засмаглі булочки на гірськолижному курорті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова вкрала головну фішку Волочкової, і це не шпагат.