Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в легкому одязі і з дивною пов'язкою на голові. Зірка з'явилася на огляд публіки у білій футболці та з розпущеним волоссям, поверх якого видно леопардову пов'язку. Такі аксесуари були модними кілька десятиліть тому. При цьому на обличчі артистки майже немає макіяжу, але це обличчя виглядає злегка опухлим, що не пройшло повз уважних фанатів.

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Відпочинок припав їй до душі?". Відзначимо, що останні кілька днів зірка публікувала у мережі фото з теплої країни. Мабуть, вона провела вікенд десь за кордоном і тепер запитує фанатів, як виглядає відпочившою. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників артистки, і вони почали гадати, де відпочивала зірка. Інші просто засипають свого кумира компліментами, а деякі вважають, що Лобода скористалася послугами пластичних хірургів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Ну натуральна краса куди краща! Навіщо стільки пластики?! Я не розумію, як можна так зіпсувати свою зовнішність!", "Здається так, ще краща стала. Гарна фотка", "По щасливих очах і задоволеній усмішці – відпочинок пройшов на ура", "Ну не можна бути такою красивою", "Мила і ніжна", "Боже, яка страшила, що ви з собою зробили?", "Ти найкраща", "Світлана, видно, що ви відпочили. Здорово, молодці", "Якщо очі - дзеркало душі, то поза сумнівом, так", "Так, з пластикою перебір, всі на одне лице, як клони", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.