Популярний український гурт KAZKA відмовився від участі в Євробаченні-2019.

Слід відзначити, що це вже третій колектив, який не погодився представляти Україну на престижному пісенному конкурсі після скандалу з переможницею Нацвідбору MARUV. Про це учасники бенду повідомили на своїй офіційній сторінці в Facebook.

Вони зайняли у Національному відборі третє місце після Freedom Jazz.

Ці дівчата також не захотіли підписувати контракт:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивіться: KAZKA - Apart - Фінал Національного відбору на Євробачення-2019

"Хто тоді представить Україну - дізнаєтеся скоро! Слідкуйте за новинами", - написано в повідомленні.

Відзначимо, що дівчата з Freedom Jazz посіли друге місце на Нацвідборі. Багато користувачів припустили, що тепер право представити Україну отримає Коллет, який посів третє місце – KAZKA.

Трохи пізніше з'явилася офіційна заява бенду:

"Ми дуже щасливі, що ви допомогли зайняти нам друге місце Національного відбору Євробачення-2019! Наша головна перемога - це ви! Для вас ми експериментує, пишемо пісні, робимо неймовірні постановки і займаємося мистецтвом. Може, коли ми ще раз спробуємо свої сили в Національному відборі ... Але щойно ми отримали дзвінок від НСТУ і хочемо повідомити, що відмовляємося від участі в Євробаченні-2019. Зараз наш "Cupidon" летить далі ", - повідомили представники дівчат.

Дивіться:Freedom-jazz – Cupidon

Нагадаємо, кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський розкритикував недавню ситуацію, яка склалася навколо переможниці національного відбору на "Євробачення 2019 " MARUV.

Як повідомляв "Знай.ua", Данилко розповів, як шукатимуть заміну MARUV.

Також "Знай.ua" писав, що український гурт фіналістів Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" Freedom-jazz girls band відмовилися представляти Україну цьогоріч в Ізраїлі.