Ведучий Національного відбору на Євробачення 2019 Сергій Притула нещодавно жорстко висловився стосовно журналіста Романа Скрипіна та його інтер'ю з дуетом ANNA MARIA, фіналістами конкурсу.

Шоумен зазначив, що Скрипін повинен ретельніше підбирати слова.

Роман Скрипін. Фото: Facebook
Роман Скрипін. Фото: Facebook

"Роман провів інтерв'ю з ANNA MARIA і багатьом, як і мені, відкрив очі на бекграунд дівчат у вигляді тата-судді і мами віце-прем'єра в окупаційному уряді Криму. Те інтерв'ю нагадувало мені розмова Яніни Соколової з Настею Приходько - просто" побиття дитини ". І все б нічого, якби Роман після цього, на куражі, не вирішила "полікувати" всіх навколо себе і не настрочив феєричний пост, в якому звинуватив і канал СТБ, і Джамалу, і мене в сліпоті і роботі на 5-у колону ! Думаю, що Роману треба трохи ретельніше підбирати слова і краще зафіксувати корону на голові, тому що вона може ненароком полетіти. Корона. Не голова ", - написав Притула.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У Роман Скрипін і зазначив, що йому "нічого ділити з Притулою." Але останній не хотів поступатися:

"Прикинь, принц ?! Будемо з'ясовувати стосунки в мережі або особисто? Клич в програму, мене ж можна дуже легко розмазати: родич-регіонал, напарниця-росіянка, учасники" Хто Зверху "через одного гастролюють в РФ. Відірвешся", - обурився Притула .

Сергій Притула
Сергій Притула

Як відомо, під час інтерв'ю з дуетом ANNA MARIA Скрипін ставив дівчатам дуже багато незручних питань, після чого навіть судді Національного відбору натякали: це так просто не пройде і може стати суттєвим ударом по репутації учасників.

Дивіться: Скрипін та ANNA MARIA

Так і сталося. В коментарях українці не приховували свого подиву їх позицією, а у фіналі виконавиці отримали не надто високі бали, хоча результати судити – справа спеціальних комісій, але глядачі говорили і про деяку упередженість балів саме після візиту до Скрипіна.

Дивіться: Нацвідбір на Євробачення-2019. Фінал

Нагадаємо, українці після MARUV раді бачити Зіброва та Іво Бобула.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна може відмовитися від участі в цьогорічному міжнародному пісенному конкурсі Євробачення. Також "Знай.ua" писав, що український гурт фіналістів Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" Freedom-jazz girls band відмовився представляти Україну цьогоріч в Ізраїлі.