Цьогорічний фінал Національного відбору на "Євробачення 2019" відзначився одразу кількома гучними скандалами. Одним із найгучніших - навколо Анни Корсун, більш відомої як Maruv. Співачка відмовилась їхати на міжнародний пісенний конкурс. З деякими пунктами договору, який вона мала підписати, Maruv не погодилась.

За 3 дні після фіналу Національного відбору було незрозуміло, хто представлятиме Україну цього року. Друге місце зайняв Freedom Jazz, і логічно, що вони мали представляти Україну, проте вокалістки відмовилися, пояснюючи це гастролями по Європі.

Після них автоматично учасником "Єробачення 2019" у Тель-Авіві мав стати гурт KAZKA. Проте музиканти також відмовилися від участі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За ними, на 4 місці, був гурт Brunettes Shoot Blondes, які теж відмовились від конкурсу. Цього року канал СТБ відмовився від меценатської допомоги представнику України на "Євробаченні 2019" і вся відповідальність та фінансові витрати лягають на плечі конкурсанта.

Андрій Данилко в інтерв'ю "Фактам" розповів, що головним претендентом на перемогу у Національному відборі на "Євробачення 2019" вважав гурт KAZKA, і що він шокований тим, що зараз відбувається навколо конкурсу. Також він поділився враженнями від самого відбору і зазначив, що Сергій Притула інколи був дуже категоричним із учасниками, адже такі питання можна було з'ясувати ще до відбору: Руслан Квінта відповідав за музичну частину, а все інше було на совісті НТКУ. Данилко порівняв цьогорічний Нацвідбір з комсомольськими зібраннями. А дует ANNA MARIA дали дурне інтерв'ю, яке і загубило їх.

Данилко зазначив, що у ситуації, яка склалася, перемогла Maruv, адже до Нацвідбору її знали тільки любителі танцювальної музики, а тепер її знають не тільки в Україні. Артист сказав, що подібний піар та шум для співачки, яка працює в еротично-танцювальному жанрі, тільки на користь. Головне не перемога на "Євробаченні", а гідно представити нашу країну.

Також артист розповів, що Євген Філатов навіть засмутився, коли дізнався, що пісня Maruv була написана за 2 дні, а дехто пише хіти по 3 роки.

Нагадаємо, що Україна офіційно відмовилася від Євробачення 2019: ніхто не поїде.

Як повідомляв портал "Знай.uа": MARUV оцінила свій виступ на Нацвідборі та відповіла усім критикам: Мадонні ж було можна.

Також портал "Знай.uа" писав, що Притула розгромив Скрипіна за ANNA MARIA: зафіксуй корону на голові, бо впаде.