Після півфіналу Нацвідбору на Євробачення сестри з гурту ANNA MARIA потрапили у грандіозний скандал через проросійську позицію.

Про це повідомляють ЗМІ.

Проте з неочікуваним словом виступила представник правління Національної суспільної телерадіокомпанії Олександра Кольцова, яка відзначила, якими нормами керувався мовник під час відбору часників на конкурс.

"Що стосується ANNA MARIA. Як ми їх затвердили: непогана пісня, будуть добре виглядати на сцені, тому що це двійнята. Коли прийдуть на півфінал, вони дадуть якесь інше повідомлення. В них своя історія. Історія людей, які дуже довго йшли до успіху. Для шоу потрібна історія, гарна пісня, яскраві люди", – зазначає Кольцова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що відома українська співачка та переможниця пісенного конкурсу Євробачення у 2004 році Руслана Лижичко, гнівно висловилась про відмову НСТУ від цьогорічного конкурсу Євробачення-2019.

Співачка прокоментувала ситуацію із Євробаченням на своїй сторінці у Instagram та пояснила, чому рішення НСТУ потрібно переглянути.

"Я категорично проти рішення щодо відмови від участі у Євробаченні 2019", – написала Руслана Лижичко.

Співачка додала, що якщо ця інформація буде остаточною, то для неї це однозначно буде "дуже болісною новиною".

Руслана порівняла цю скандальну ситуацію із роками, коли вона сама брала участь у конкурсі. Співачка пропонує розробити нову антикризову процедуру ще одного відбору, щоб не залишати країну без участі у шоу.

"У рік, коли я поїхала, Україна теж була на межі відмови від участі, якби я не прийняла рішення брати участь. У 2004 році відбувався закритий Національний відбір, і двоє з трьох претендентів відмовилися від пропозиції Національної Телекомпанії взяти участь у Євробаченні. Я одразу без зайвих роздумів прийняла цю пропозицію", – написала співачка.

Руслана здагадала і про організаторів Нацвідбору, мовляв, "їм немає виправдання, крім відвертого форс-мажору". Співачка наголосила, що "Україна має безліч талановитих артистів", які точно гідні представляти її на Євробаченні-2019.

Нагадаємо, ще один суддя Нацвідбору визнав гастролі в Росії: висловив свою позицію.

Як повідомляв "Знай.ua", Данилко прокоментував скандал з Євробаченням.

Також "Знай.ua" писав, що України не буде на Євробаченні 2019.

НСТУ бере на себе відповідальність за провал нацвідбору на Євробачення-2019