Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в спокусливому образі на церемонії нагородження премії ZDAWARDS.

Як виявилося, українська зірка, яка виступає в основному в Росії, удостоїлася відразу трьох номінацій престижної премії в країні-агресорі. ZDAWARDS – це найстаріша в Росії музична премія культової рубрики «Звукова доріжка». На церемонію нагородження Ані Лорак прийшла в облягаючому латексному платті чорного кольору. Цей наряд підкреслює струнку фігуру зірки, і красиво виділяє зону декольте. На її ногах чорні босоніжки, у вухах сережки. Волосся Лорак розпущене в акуратній укладці, а на її обличчі яскравий макіяж.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Лорак, вона тримає в руках три нагороди, які отримала. У підписі до фото Ані розповіла, за що її нагородили. "Краща співачка. Найкраще #шоуДіва. Sexy Singer. Дякую всім, хто голосував за мене! Спасибі моїй найкращій команді! @zdawards і @artur_gasparyan_mk! Спасибі моїм дорогим шанувальникам!", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

Шанувальники зірки не залишилися байдужими і почали активно коментувати і лайкати нову публікацію Ані Лорак. Співачку вітають з нагородами і засипають компліментами.

"Я завжди знала, що вона буде краща, ура, вітаю", "На Вас дивишся і захоплюєшся. Всіх благ, радуйте нас і надалі", "Краща у всьому", "Вітаю! Кожна нагорода, отримана заслужено! Дуже рада за вас. Голосуємо за вас і чекаємо нових нагород!", "Вітаю від усієї душі", "Чесна перемога! Діва найкраща!", "Кароліна, ти вже королева", "Вітаю Вас! Ви це заслужили, ви цього варті!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.