Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася яскравим селфі, на якому мило посміхалася шанувальникам. Так, артистка позувала в бежевому тренчі і чорній водолазці, доповнивши образ масивними сережками-кільцями і хрестиками, а також яскравим макіяжем з виразними очима.

За 16 годин кадр встиг набрати 60 тис. лайків, а фолловери не змогли пройти повз і залишилися в захваті: "Настя сяє щастям 🤗", "Сліпуча посмішка ❤️", "Шикарна Настя😚😚😚🌷🌷🌷🍓🍓🍓", "Які гарні очі))", "🎆🤔🔥Королева шоу бізнесу.! Щастя", "Волосся класне😍 люблю кучерики", "Дуже красива, але погляд втомлений".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.