Кортні Кардашян – американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса, бізнесвумен. 39-річна зірка відома, перш за все, участю зі своєю родиною в реаліті-шоу "Сім'я Кардашьян". Кортні є старшою з сестер, але не менш популярною. Жінка частенько публікує пікантні фотографії на своїй сторінці в Instagram, але у неї трохи менше підписників у мережі.

Однак, ця красуня вміє привертати до себе увагу і епатувати публіку, що, власне, і робить в мережі. Нещодавно в профілі Кортні з'явилася серія відвертих фотографій з гарячими сестрами, тепер же модель вирішила показати себе у всій красі. На своїй сторінці в Instagram Кардашьян опублікувала фотографію, на якій позує повністю голою.

На знімку, який виклала діва, вона постала на огляд публіки сидячи біля дзеркала з умивальником. Кортні, притягла у ванну кімнату чайник із чашкою і свій ноутбук. При цьому вона сидить на тумбі біля дзеркала таким чином, що шанувальники можуть розглянути красу з різних ракурсів – і спереду, і ззаду. На голові моделі тюрбан з рушника, а голі груди вона прикриває ноутбуком і чашкою, які тримає в руках.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної сестрички Кардашьян. Фанати кинулися обговорювати фотографію моделі і засипати її компліментами і побажаннями у коментарях до фото. Багатьом сподобався знімок, але є й ті, хто вважає, що Кортні потрібно бути скромнішою в її віці. До того ж вона багатодітна мати – у зірки троє дітей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Мені подобається ця фотографія, така сексуальна, але елегантна і стильна", "Ти завжди була найгарячішою з Кардашьян", "Кортні, ти така сексуальна", "Я теж хочу мати таке тіло, ти виглядаєш приголомшливо", "Ну, чорт візьми, я буквально пускаю слинку", "Так страшенно гаряче", "Дуже красива фотографія. Ти королева, ідеальна краса, чудова фантастика", "Ви красивіша в одязі! Подайте хороший приклад своїм дітям і сестрам", "Чому гола? У тебе ж діти, так не добре", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.