Відомий український продюсер та шоумен Ігор Кондратюк розповів про своє ставлення щодо ситуації навколо Євробачення. Виявилося, що він реагує на всі скандали навколо Національного відброду на пісенний конкурс однозначно та гостро.

Про це Кондратюк розповів у інтерв'ю виданню "Українська правда".

Ігор Кондратюк назвав скандальні події Нацвідбору "дитячим садком або шоу слабо інтелектуальних диваків". Він вважає, що неправильно вчинили як чиновники, так і виконавці, які не погодилися представляти Україну на Євобаченні після відмови MARUV.

Продюсер також сказав, що сам би поставив конкурсантам умову не виступати в Росії, якби був організатором Нацвідбору.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Або артисти живуть у реальному світі, або нехай ідуть в дупу і використовують свої таланти де завгодно, тільки не у Нацвідборі як люди, які представлятимуть Україну. У воюючій країні казати, що вас не стосується війна – це маячня. Це всі розуміють, хто при тямі", - заявив продюсер.

Ігор Кондратюк переконаний, що результати цьогорічного Національного відбору не відображають стан суспільства. Причина перемоги MARUV - організованість її прихильників.

"Я вважаю, що голосування було виключно за учасників, які виступали на сцені і це ніяк не відображає стан українського суспільства. Єдине, що відобразилося абсолютно точно – це те, що "Анна-Марія" втратили голоси прихильників. Хоча, як на мене, у них була найформатніша пісня для Євробачення, і мені, наприклад, їхній виступ сподобався. Хоча непоїздка України на Євробачення може і піде нам усім в плюс", - зазначив Кондратюк.

З словами продюсера, головна причина виступів українських виконавців у Росії - це гроші.

Нагадаємо, що TAYANNA зізналася, чому відмовилася від участі в Євробаченні - 2019: постійна боротьба.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", Виннику пророкують перемогу на Євробаченні 2019: фанати стали горою за улюбленця.

Також "Знай.ua" писав про те, що відома співачка вивела формулу ідеального кандидата для "Євробачення": харизма Данилко, ноги MARUV.