Минуло кілька тижнів відтоді, як пройшов скандальний фінал національного відбору на "Євробачення-2019", однак навіть зараз не тільки глядачі, але й самі учасники згадують цей фатальний день. Співачка MARUV (Анна Корсун) теж не може отямитися після того, як здобула перемогу за результатами глядацького голосування і в підсумку не поїхала в Тель-Авів через розбіжності з НТКУ.

У той же час багато шанувальників творчості співачки, дивлячись на публікації в її особистому мікроблозі, були впевнені, що для неї всі переживання в минулому. Однак, судячи з усього, вона не може забути той пам'ятний день, коли здобула омріяну перемогу.

Так, днями MARUV опублікувала серію знімків з фіналу Нацвідбору на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Примітний той факт, що навіть під час Нацвідбору Анна не публікувала за один день стільки фотографій. Важко не погодитися, що шоу, яке показала MARUV у фіналі, було дійсно яскравим і цілком могло принести Україні перемогу в цьому році.

Нагадаємо, що артистка MARUV, яка перемогла у фіналі Національного відбору на пісенний конкурс Євробачення-2019, виконує роль "пані" не тільки на сцені. Таку інформацію поширюють знайомі з близького оточення Анни Корсун і її нареченого Олександра. Цікаво, що з коханим співачка познайомилася ще в інституті.

Як повідомляв портал Знай.uа, популярна ведуча на телебаченні Леся Нікітюк та переможниця нацвідбору на Євробачення співачка MARUV вирішили влаштувати запальні танці. Незвичний ролик був опублікований Лесею в Instagram.

Також портал Знай.uа писав, що у мережі набирає популярність кліп співачки Баби Доцьки з Коломиї, яка переспівала скандальну пісню MARUV на гуцульський лад. Скандальна пісня Maruv, яка останнім часом скільки шуму наробила, просто ідеально "лягла" під гуцульські коломийки, які стали основою тексту пісні від Баби Доцьки.