Спочатку букмекери давали MARUV прогноз 4 місця на Євробаченні 2019. Однак після скандалу, який розгорівся в Україні, вакантне місце зайняв інший колектив.

Місце співачки в рейтингах букмекерів несподівано зайняв досить неординарний гурт Hatari, який представлятиме на Євробаченні Ісландію, пише "Політека".

Музиканти дуже відверто і навіть провокативно ведуть себе на сцені. У них дуже сміливі костюми, вони повністю в елементах БДСМ, латексі і шипах. Особливої атмосфери надає гра гарчащого вокалу соліста і абсолютно протилежного йому, чистого голосу БДСМ-жриці, яка з'являється на сцені пізніше.

Самі Hatari називають себе "антикапіталістичний гурт виконавців технічної продуктивності БДСМ" і представляють Ісландію з піснею "Ненависть переможе".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомлялося, що навколо міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2019, який в цьому році проходить в Ізраїлі розгорівся серйозний скандал. Виявилося, що організатори заморозили продаж квитків.

"Організатори Євробачення в Ізраїлі заморозили продаж квитків через блат. Виявилося, що найкращі місця вже зайняті. Їх віддали місцевим знаменитостям, а звичайних шанувальників конкурсу позбавили можливості обрати гарне місце", - повідомляють місцеві ЗМІ.

Журналісти стверджують, що продаж відновлять, як тільки організаторам вдасться прояснити слизьку ситуацію з "блатом".

"Вартість квитків починається від 300 шекелів (близько 2,2 тис. грн)", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Данилко пройшовся по Зеленському і MARUV. Вони точно не хотіли ніякого зла, а все інше - недопрацювання організаторів.

Як повідомляв Знай. ua, переможець "Голосу країни" поїде на Євробачення 2019. Учасника порівняли з раннім Вахтангом Кікабідзе.

Знай. ua писав, що Виннику пророкують перемогу на Євробаченні 2019. Шанувальники прокоментували заяву співака про участь в Євробаченні.