Зовсім недавно в мережі пройшли чутки про те, що учасники скандального телепроекту "Дом-2" вживають наркотики, а потім інформація підтвердилася відразу декількома відеозаписами. Так, вже пройшлися чутки, що шоу збираються закрити. Натякає на це і одна з ведучих Ксенія Бородіна, яка останнім часом посилено рекламує власні салони краси. У шанувальників є думки, що знаменитість явно збирається звільнитися і тому так посилено просуває свій бізнес в Москві.

Як на російському телебаченні багато років існує шоу, яке замість сімейних цінностей пропагується вульгарність, розпуста, алкоголізм, побиття жінок, а з недавнього часу ще і наркоманія - залишаться загадкою. Досить довгий час противники проекту активно прагнуть його закриття, аргументуючи це тим, що він "розріджує мозок", проте боротьба не давала позитивних результатів.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.