Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новим відео в Instagram. Знаменитість вирішила поділитися емоціями з приводу Нацвідбору " Євробачення-2019, виклавши влог на свій Youtube-канал. Так, артистка пожартувала, що пропонує свою кандидатуру, розповіла про відношення до Сергія Притули, поспілкувалася з Джамалою та підтримала співачку MARUV, назвавши її своєю сестрою. Варто відзначити, що MARUV не буде представляти Україну, адже не прийшла до загальної угоди з НОТУ. Згідно з договором, артистка повинна була припинити концерти по Росії, але інші пункти здалися знаменитості дуже важкими і "чинили на неї тиск".

"Сенсація! Євробаченню присвячується!!! Дивимося Влог!!! Посилання в профілі!!!#evrovision2019 #икгаіпе💙💛 #maruv #vlog", - підписала коротенький уривок Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Молодець так тримати", "Ахаха😂Чекаємо на Євробаченні!!!", "Леся браво. Найцікавіший момент був коли ти їла бутерброд 😂🤣", "Леся, їхай і станцюєш заодно. Ми будемо голосувати за!".

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.