33-річна модель Ірина Шейк порадувала шанувальників новими знімками знятими для глянцевого журналу, а також поділилася цікавим архівним відео.

На знімках манекенниця зображена в чорному піджаку, одягненому на голе тіло і широких штанях, також на Шейк крислатий капелюх, а на губах насичена темно-червона помада.

У Мережі доступні поки тільки три знімки з цього фотосету для німецького Elle.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також Ірина поділилася з шанувальниками архівним відео, знятим для бренду Mugler. На відео видно, як майстерно Ірина дефілює перед камерою в шкіряних шортах з бахромою і металевому топі з дзеркалами по боках, що імітують кермо мотоцикла.

Цікаво, що в реальному житті Ірина Шейк не любить привертати увагу папараці і намагається триматися від них подалі.

Раніше ми писали, що відома російська модель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, дуже часто змушує чоловічу половину її фоловерів пускати слинку пікантними фото на сторінці в Instagram. Так, нещодавно знаменитість з'явилася на червоній доріжці BAFTA в дуже незвичайному вбранні. Дівчина приміряла розкішний брючний костюм від культового модного будинку Burberry, надівши його на голе тіло.

Також ми писали, що всесвітньо відома супермодель російського походження і дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейкчасто тішить шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі. На цей раз модель опублікувала у своєму Instagram відверте фото.

Так, на фотографії, яка з'явилася в акаунті моделі, вона позує біля гримерочного дзеркала з яскравим освітленням. Ірина позує у вишуканій червоній білизні з мережива, яка підкреслює ідеальну фігуру і пружні груди моделі. Вона прилягла на туалетний столик біля дзеркала і дивиться в камеру. Її волосся розпущене і укладене на одне плече, а на обличчі стриманий акуратний макіяж.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Шейк поділилася дуже гарячим знімком, позуючи в образі ковбоя. Кадром для відомого глянцю Elle France Шейк похвалилася фанатам в Instagram.

Також модель знялася для популярного бренду купальників від ангела Victoria's Secret Кендіс Свейнпол, показавши ідеальне підтягнуте тіло і пружну п'яту точку.