Днями стало відомо, що зірка "Беверлі-Хіллз 90210" Люк Перрі помер у віці 52 років від обширного інсульту. Актор пішов з життя 4 березня в оточенні своїх рідних - дітей, нареченої Венді Медісон Бауер, екс-дружини Мінні Шарп і мами.

І якщо колеги по проектах, в яких знімався актор, відразу відреагували на його смерть, то сім'я не поспішала коментувати сумну новину. Це можна зрозуміти, адже його рідні пережили жахливий момент, коли мали прийняти складне рішення про відключення актора від штучного підтримання життя. Тому те, в якому вони стані після смерті Люка Перрі, можна лише собі уявити.

Лише через день по смерті батька 18-річна донька Люка Софі змогла звернутись до всіх, хто підтримував рідних актора у цей важкий час. Софі нписала у себе в Instagram зворушливий пост:

"За минулий тиждень багато чого сталося. Все відбувається так швидко. Я повернулася з Малаві якраз вчасно, щоб бути тут зі своєю родиною, і за останні 24 години отримала величезну кількість любові і підтримки. Я не можу окремо відповісти на сотні прекрасних і сердечних повідомлень, але я бачу їх і дякую вам за те, що посилаєте мені і моїй родині позитив. Я не зовсім впевнена, що говорити чи робити в такій ситуації, як впоратися, коли це все відбувається на публіці. Знайте, я вдячна за всю любов".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А сьогодні смерть батька прокоментував 21-річний син Перрі Джек, який є професійним рестлером. На своїй сторінці він написав:

"Він багато важив для людей. Він був моїм батьком. Він любив і підтримував мене у всьому, надихав мене бути кращим. Я багато чому навчився у тебе, зараз моє серце розбите, коли я думаю про ті речі, які ти вже не зможеш побачити. Я буду сумувати за тобою кожен день, поки перебуваю тут. Я зроблю все, що зможу, щоб зберегти твою спадщину, і щоб ти мною пишався. Я люблю тебе, тату".

Нагадаємо, з 1993-го по 2003-й Перрі був одружений на Мінні Шарп, у шлюбі з якою народилися їхні діти Софі і Джек. А в 2017-му Люк почав зустрічатися з Венді Медісон Бауер, і навіть зробив їй пропозицію.

Нагадаємо, 4 березня помер Люк Перрі, актор культового серіалу Беверлі Хіллз 90210.

Як повідомляв портал Знай.ua, спливли нові подробиці смерті відомого голлівудського актора Люка Перрі.

Також Знай.ua писав, мережу шокувала раптова смерть відомого молодого актора.