Відомий український журналіст Роман Скрипін, засновник і керівник проекту Skrypin.ua, дав виданню 24.tv відверте інтерв'ю, в якому без утайки розповів усе, що думає про два скандали, в яких був замішаний - з проросійським дуетом ANNA MARIA і телеведучим Сергієм Притулою. І все - навколо Нацвідбору на Євробачення - 2019. Раніше, в бесіді зі Скрипіним сестри Ганна та Марія Опанасюк оскандалилися проросійською заявою по Криму і показали, що не визнають територіальної цілісності України. Скрипін зізнався, що кидав сестричкам "рятувальне коло", а Притула, з яким дійшло до стриманого "медійного" взаємного мата, ненавидів його ще під час спільної роботи.

Роман Скрыпин

Мене здивувало, що під час фіналу Сергій Притула ставив політичні запитання прямо на сцені. Я сидів у Харкові з друзями, дивився цей ефір і тупо реготав. І з відповідей, і з усього іншого. Люди самі це робили – я не робив нічого. Мені казали: ти зірвав Євробачення. А причинно-наслідкові зв'язки чомусь ніхто не хоче проводити.

Пан Локотко, який очолює холдинг Star Light Media і є чоловіком Ольги Фреймут, має цікаве походження – чувак із Росії. Його сюди притягнув Віктор Пінчук і платить йому, наскільки розумію, непогані гроші. Питання до Пінчука: навіщо він тягне сюди якесь москальське г*вно? То Шустера, то Локотка, то ще когось. У нас же багато своїх людей – той самий Притула. Солідний представник, нормальний менеджер зі своїми Вар'ятами і так далі. Я до нього жодним чином не ставлюся негативно.

"Вата" підбирає "вату"

Отож, Локотко. Він очолював Новий канал, тепер очолює холдинг Star Light Media, змінивши на цій посаді Бородянського. Бородянський – український бізнесмен, колишній банкір, який увійшов у медійний бізнес і продемонстрував, що менеджер залишається менеджером незалежно від того, чим торгує – сухофруктами або трусами. Але керівництво поміняли. Пертурбації відбулися і на СТБ – багатьох звільнили.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Локотко та Оля Фреймут

У Росії Локотко працював у "Газпром Медіа" – йому наср*ти на Євробачення. Він, можливо, навмисно підбирав таких виконавців – "вата" підбирає "вату". Великий промах Аласанії у тому, що вони взяли підрядником СТБ. Суспільний мовник (у минулому – НТКУ) має виняткові права, але віддав їх на відкуп підряднику. Очевидно, Зурабу було байдуже – де, хто і що.

Про істерику у дуета "ANNA MARIA"

Я ж хитрий жук (Усміхається). До ефіру я не спілкуюся з гостями студії – навмисно цього уникаю. Так само я уникаю спілкування після ефіру. Бігом втікаю, збираю речі і все – мене немає. Не хочу спілкуватися – для цього є ефіри. Ось таке в мене правило.

Гостьовий редактор, а також випусковий редактор мені потім розповідали, що там була якась істерика в дівчат. Вони вимагали не викладати це у YouTube. Вони не розуміли, що сталося, бо їх запрошували, начебто, говорити про Євробачення, а тут зробили таку підставу. Підстави ніхто не робив. Це не була спецоперація Скрипіна.

Трішки дивно, коли людина йде до когось на ефір і не вивчає профайл. Вони узагалі не розуміли, з ким вони говорять. Для цього є "Вікіпедія" – зайдіть, подивіться, загугліть прізвище і подумайте: "А, може, треба вчасно відмовитися?".

Ми от зараз хотіли на 16+ запросити MARUV. І коли прозвучала фраза "до Скрипіна", її концертний директор підвис хвилини на три. А потім вони сказали, що не дають інтерв'ю. Мовляв, коли будуть готові – дадуть знати спеціальним повідомленням.

Що ще залишилось за кадром… ANNA MARIA не пішли одразу. Вони залишилися щось з'ясовувати. Самі собі нагадили у капці. Це проблема не моя.

Про взаємну неприязнь з Притулою

Коли працював на Новому каналі, Притула постійно мене хейтив: "Скрипін, нащо тобі цей "Підйом"? Ти ж політичний, а займаєшся х*рнею" (Усміхається). Можливо, найближчим часом зустрінемося з Притулою у нас в ефірі. Він, принаймні, попередньо погодився прийти на 16+. Будемо з’ясовувати "че, почем, хоккей с мячом".

Нагадаємо, Скрипін звернувся до Притули в Facebook за поясненнями, чому співачки взагалі потрапили на цей конкурс. "Рома, а не за*буй, а то всі під*раси, один ти Д'артаньян. Я – ведучий Національного відбору. Ве-ду-чий. Тобто, я не проводжу кастинги і не визначаю, кому співати, а кому ні. Для цього є окремо навчені люди", – розлютився Притула.

Нагадаємо, раніше Притула розгромив Скрипіна за скандал з ANNA MARIA.

Також MARUV жорстко відповіла на Кремлівський фейк: усе стало на свої місця.