Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже провокаційним знімком в ліжку. Так, артистка залишилася повністю голою, похвалившись розкішними сідницями і привітавши всіх дівчат з 8 березня в такий пікантний спосіб.

"З святом, мої крихітки! Люблю вас, мої найбільш красиві , розумні, трохи божевільні і нескінченно жіночні ❤️ І нехай у нас троянди і крістал щоранку.", - поділилася радістю Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Аня ви таким чином собі чоловіка чергового підшукуєте?😀", "О Боги 🔥🔥🔥 яка краса ❤️😍 зі святом прекрасна Анна 🤤🤤🤤", "Вау Анюта ти секс-бомба справжня!!!😉🔥❤️😘", "Естетична еротика...вах😉😍".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Були і ті, хто розкритикував співачку: "Щеб розчіпирилась))))) зовсім тюлюлю .доросла жінка це для всіх дівчат привітання нібито", "Це перебір (((", "Залишилося лише розсунути ніжки для всієї публіки...", "Силіконова баба!!!!!!!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.