Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує в стильному образі на пляжі в Дубаї.

На фотографії, яка з'явилася в записі Регіни, вона постала на огляд публіки у довгій квітчастій сукні, сидячи на високому білому кріслі посеред пляжу. На голові телезірки величезний пляжний капелюх, а волосся розпущене. Тодоренко тримає в руках келих з коктейлем і радісно посміхається в камеру. У підписі до фото Регіна розповіла про труднощі, з якими вони з чоловіком зіткнулися в Дубаї.

"Сьогодні була #DubaiMall! Зіткнулася з дуже незвичною для мене ситуацією – ТРАФІК, ні не з машин, моторолерів або людей. Трафік з КОЛЯСОК!!! Виявляється, Дубай – це місто для сімейного відпочинку, і все тут влаштовано для зручності батьків і дітей, крім усунення візочного трафіку. От серйозно, ми стояли в черзі в ліфт хвилин 15, тому що в елеватор вміщається всього 2 коляски, так ще й вийшли не на тому поверсі. Раніше я цього не помічала, адже була супер-мобільною: тільки рюкзак, кросівки і я, тепер же все змінилося, але в цих змінах є свій кайф. Ще стільки всього потрібно навчитися, приловчитися, а поки буду відмокати на пляжі @jumeirahzs, і нехай весь світ зачекає. У мене сьогодні свято. І вас зі святом, любі мої", - написала Регіна.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати фото Тодоренко. Багато захоплюються образом Регіни і бажають їй успіхів, а інші засипають дівчину привітаннями з 8 березня.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.