Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у милому образі в аеропорту.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки в кумедному образі в київському аеропорту Бориспіль, а саме в Duty Free. Зокрема, телезірка похвалилася покупкою. Для польоту Леся Нікітюк одягла чорну курточку і чорну панамку з зухвалим принтом. Волосся телезірки розпущене, на її обличчі легкий макіяж з акцентом на губи і прозорі темні окуляри. Саме ці окуляри від бренду Dior рекламує Леся на цей раз.

У підписі до фотографії телезірка розповідає про свою традицію купувати щось в аеропорту. "Нові Dior!! Як вам? В українському Duty Free @dutyfreeukraineofficial завжди нові колекції окулярів, всі оригінали потрапляють туди раніше за інші магазини! Це щоб ви знали, модниці #багиняламината @DutyFreeUkraineOfficial, #DutyFreeNew", - написала Леся Нікітюк. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі запитують, куди це Леся зібралася летіти.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Дуже круті окуляри, треба було мені теж таке брати", "Красуня", "Леся, в цих окулярах ви виглядаєте, мов кінозірка! Дуже підходять вам! А Duty Free безумовно кращі, як першовідкривачі нових продуктів", "Прикупила?", "Червона шапочка веселіша", "Круто, як же", "Неперевершена! Але окуляри, або капелюшок, разом не дуже", "Леся, Ви гарно виглядаєте", "Окуляри відстій, а ти красуня", "Круті! Я б такі носила із задоволенням! Вам йдуть!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.