Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у милому образі на відпочинку в Єгипті.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки в кумедному образі на території готелю в Єгипті, куди вирушила відпочивати. Для вечірньої прогулянки Леся Нікітюк наділа стильне коричневе плаття на бретельках. Це вбрання має розрізи на стегнах і чудово підкреслює фігуру зоряної телеведучої. На голові Лесі солом'яний капелюшок, з-під якої звисає розпущене волосся, зірка весело сміється на камеру.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк написала: "Реакція на деякі коментарі, особливо під останнім постом. Всім гарного настрою. Будьте здорові, розчісуйте брови". Справа в тому, що напередодні телезірка опублікувала досить пікантне фото у цій же сукні, але з такого ракурсу, що було видно її груди. Мабуть коментарі хейтерів дуже повеселили Лесю, що вона показує таку реакцію на них.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Але шанувальники не пройшли і повз цього фото і почали активно обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі запитують, засипають її різноманітними питаннями.

"Шикарного відпочинку та гарного настрою", "Леся красуня", "Я вас обожнюю", "Молодець, так тримати", "Всі, кому заздрісно і не вміють так насосувати – пропоную відписатися від Лесі, щоб не захлинутися своєї ж жовчю випадково", "Цікавість перемогла лінь – довелося читати коменти до того посту", "Ви берете своєю харизмою, красива душею", "Так тримати, злі і заздрісні нехай подавляться. Зайшла в минулий пост, почитала, очманіла і вийшла", "Класно і красиво!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.