Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Артистку також називають української Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Але в цей раз обійшлося без епатажу, бо артистка заговорила на серйозну тему. Ольга записала відеозвернення до шанувальників через кір.

Як виявилося, в команді Полякової людина заразилася кором. Тому вона записала відео, в якому розповіла про те, що потрібно робити в подібній ситуації. Відзначимо, що в ролику, який співачка записала на телефон, вона постала на огляд публіки без макіяжу, і з пучком на голові.

"Всім привіт, дорогі мої. У мене в колективі, в моєму гастрольному, кір. Одна дівчинка балетна захворіла, і ми всі на 8 березня були з нею в контакті. Отже, розповідаю, що потрібно робити. Всі, у кого були щеплення в дитинстві – два, але, якщо йому вже виповнилося 30 років, протягом 72 годин потрібно терміново зробити щеплення. Люди, яким немає 30 років, і вони не робили щеплення, потрібно терміново протягом 72 годин зробити щеплення. Ті, що зробили щеплення в дитинстві і у них є два щеплення, і яким немає 30 років, можуть спати спокійно. Я щеплювалася в школі тільки останній раз, у мене є ці два щеплення і мені вже 30 років, і я зараз прямо, біжу робити щеплення від кору. Будьте здорові", - каже Оля Полякова на відео.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужі до її проблеми, деякі навіть всерйоз стурбовані. Люди бажають Олі не захворіти, а деякі навіть вирішили скористатися її порадою і піти зробити щеплення. Хоча є і противники вакцинації, які відмовляють зірку від щеплень.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.