У мережі оприлюднили першу спільну офіційну світлину ведучих міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення". Як відомо, цьогоріч конкурс відбудеться в Ізраїлі. Відповідне фото оприлюднили на сайті eurovision.tv.

Ведучими цьогорічного конкурсу стануть супермодель Бар Рафаелі, шоумен Ерез Таль, відома Youtubе-блогерка Люсі Айоуб та телеведучий Ассі Азар.

Співочий конкурс відбуватиметься протягом 14-18 травня у Тель-Авіві. Україна ж цього року на міжнародний конкурс не їде. Причиною стало те, що Суспільний мовник та переможниця нацвідбору співачка MARUV не дійшли згоди щодо контракту на участь у шоу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Після скандалу виконавці, що посіли 2-ге і 3-тє місця у фіналі нацвідбору, також навідріз відмовилися представляти Україну в Тель-Авіві у травні цьогоріч.

Варто зазначити, що попри всі недорозуміння НСТУ транслюватиме "Євробачення-2019". Відтак, українці зможуть побачити шоу, однак віддати голоси за фаворита – не зможуть. Це через суворі правила конкурсу.

До речі, букмекери вже сказали, хто буде фаворитом цьогорічного "Євробачення-2019". Примітно, що раніше перемогу пророкували співаку з Росії Сергію Лазарєву, то нині ставки змінено.

Згідно з ними, новим фаворитом "Євробачення-2019" стане представник Нідерландів Duncan Laurence із піснею Arcade. Свої прогнози експерти відкоригували після того, як конкурсанти продеонстрували пісні. Нові прогнози з'явилися на офіційному сайті пісенного конкурсу.

Нагадаємо, Євробачення змусило Нікітюк зізнатися: MARUV - моя сестра, Притула - клієнт на массаж.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про скандал на Євробаченні 2019: конкурс під загрозою зриву, квитки заморозили.