Нещодавно зірка студії "Квартал 95" і засновниця "Жіночого Кварталу" Олена Кравець народила двійню: дівчинку і хлопчика. Після радісної новини багато хто і почали цікавитися чоловіком знаменитості - Сергієм. Варто зазначити, що чоловік рідкісний гість на світських тусовках і спільних кадрів у зіркової пари не дуже багато.

Разом парочка вже більше 10 років, а ось стосунки приховують за сімома замками. Історія кохання Олени та Сергія Кравців почалася ще з університету і КВН. Довгий час вони просто дружили, однак незабаром між ними закрутився роман: "Одного разу я помітила, що Сергій вже кілька днів не з'являвся на репетиціях. Мабуть, захворів.Мобільних тоді не було, домашнього телефону у нього теж не було. Стоячи на зупинці, я довго вагалася, а потім сіла в тролейбус і поїхала не до себе додому, а до нього. Двері відчинила його мама, Наталія Михайлівна", - поділилася спогадами Олена, - "“Оленка, проходь!” Я зайшла, озирнулася і зрозуміла, що в цьому будинку буду жити, – немов задзвенів внутрішній дзвіночок".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У 2003 році у пари з'явилася перша дитина - дочка Маша. Коли Сергій і Олена переїхали в Київ з Кривого Рогу, їх життя різко змінилося в кращу сторону. Як виявилося, люблячий чоловік - один з креативних авторів студії “Квартал 95”. Ось уже кілька років Сергій Кравець активно займається автоперегонами і навіть бере участь у міжнародних змаганнях, виборюючи призові місця. "Моя сім'я не намагається мене відговорити від мого захоплення. Це моє хобі, і вони це розуміють. Навпаки, вони мене підтримують і навіть приїжджають вболівати. Мою дружину Олену Кравець я намагався долучити до гонок, щоб вона пройшла курс контр-аварійного водіння", - зізнається Сергій.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Студія "Квартал 95" привітала жінок з 8 березня на офіційній сторінці студії в соціальній мережі Facebook і на каналі YouTube.

Також передвиборну кампанію Зеленського порівняли з серіалом "Слуга народу".