У неділю, 10 березня в прямому ефірі шоу "Голос країни-9" розгорівся скандал між Потапом і Dan Balan. Зіркові тренери не зійшлися в думці щодо виступу дівчат з команди Потапа.

Dan Balan і Монатік розкритикували виступ дівчат, а Потап вирішив заступитися за своїх підопічних. Оскільки тренери шоу "Голос країни 9" набрали повний склад своїх команд, а деякі навіть запросили екстра-учасників, прийшла пора влаштовувати "вокальні бої" на співочому рингу.

Так, у восьмому випуску шоу вирували справжні пристрасті, а тренери не оцінили виконання Карини Арсентьєва і Катерини Гудим.

Монатік порадив продюсеру додати до їх виступу більше власного "співочого почерку", саме тому, що йому подобаються "такі родзинки". Dan Balan у свою чергу зазначив, що його виступ дівчат не зачепило, хоча він обожнює пісню, яку вони виконували.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Після коментарів зіркових тренерів Потап підвівся зі свого крісла і вступив у дискусію з суддями. Він намагався пояснити їм, що їх критика могла образити дівчат і замість того, щоб так різко висловлюватися на їхню адресу, краще було б сказати це йому.

"Коли ти працюєш з людьми, учасниками, то кожний з них – це велика планета. Ці планети – прекрасні і те, що ви наговорили їм – некрасиво, тому що це дві чудові дівчинки", - заявив Потап.

Dan Balan порахував, що Потап просто не зміг впоратися з критикою на свою сторону, Потап лише відповів різко: "Ти кінчила?"

"Я закінчив з тобою назавжди", - різко відреагував Dan Balan.

Нагадаємо, Dan Balan поповнив команду "Голос країни" унікальним талантом. Співак з Дніпра Олександр Тесленко підкорив Dan Balana, в результаті чого суддя віддав художник останнє місце в команді.

Як повідомляв Знай. ua, скандал на "Голосі країни-9": Потап і Dan Balan погризлися у прямому ефірі. Тренера Потапа зачепили коментарі колег на адресу його конкурсанток.

Знай. ua писав, що Балан прокоментував свій роман з Кароль. Балан дарує Кароль квіти, дорогі подарунки і всіляко фліртує на радість фанатам, які не соромилися активно обговорювати цю подію.