Відома українська співачка MARUV, яка перемогла у Національному відборі на Євробачення-2019 та відмовилася від участі у ньому, розповіла, кого буде підтримувати на цьогорічному міжнародному пісенному конкурсі. MARUV заявила, що вболіватиме за представника Росії — Сергія Лазарєва.

"У нас з ним класна, цікава спільна історія є, тому буду його підтримувати. Але, крім цього, хочеться подивитися інші виступи, підтримати тих артистів, які будуть робити крутий перформанс і щось цікаве", - відповіла Анна Корсун (справжнє ім'я MARUV) на запитання журналістів.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

Зазначимо, що у 2014-му Анна Корсун, яка ще не була MARUV, брала участь у проекті "Голос країни", де її наставником був саме Сергій Лазарєв. З того часу в артистів триває міцна дружба.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Разом з тим Maruv зізналася, що після цьогорічного скандалу більше не має наміру брати участь у відборі на "Євробачення".

"Ні, не піду. Все, досить. Я перебувала на відбори на все життя. Дякую за те, що підтримували мене, але ще раз піти на відбір я не наважуся. З темою цього конкурсу треба зав'язувати. Це вже пережило себе", - заявила вона.

Варто додати, що з початку квітня, за словами Maruv, у неї стартують масштабні гастролі в Росії, в тому числі сольний концерт в Москві. Всеукраїнський тур виконавиця пообіцяла організувати в кінці літа або на початку осені.

Росію на конкурсі представить Сергій Лазарєв з піснею Scream. Продюсером виступив Філіп Кіркоров, слова написала Шерон Вон, музику - Димитрос Контопулос. Це буде друга поїздка Лазарева на "Євробачення". У 2016 році співак посів третє місце з піснею "You are the only one". Саме тоді конкурентом Лазарєва була Джамала, яка змогла вибороти перше місце у конкурсі.

Нагадаємо, що MARUV на Євробаченні 2019 замінять "вогненні хлопці": тримайте своїх дружин.

Як повідомляв "Знай.ua", переможець "Голосу країни" поїде на Євробачення 2019. Учасника порівняли з раннім Вахтангом Кікабідзе.

Також Знай.ua писав, що MARUV не може отямитися після скандалу на Нацвідборі: фанати занепокоєні.