Російська співачка Глюкоза на своїй сторінці в одній з соціальних мереж відреагувала на скандал навколо короля поп-музики Майкла Джексона.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Варто відзначити, що саме останнім часом звинувачують в педофілії. Російська співачка зазначила, що їй важко повірити в слова жертва артиста, і вона шокована від перегляду фільму.

Крім того вона додала, що й досі не може повірити у безчинства поп-короля, який досяг небачених висот на музичній сцені.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Закінчивши дивитися Leaving Neverland, я почала плакати. Я просто не могла уявити, що таке може трапитися з дитиною! У світі відбувається багато зла, але коли це відбувається поруч, а ти, як мати, упускаєш найважливіше - безпека свою дитину. Я той глядач, який поки в шоці, тому що на шальках терезів мій улюблений артист, геній, людина, що створила стиль! Такі люди народжуються раз на тисячоліття, це як подарунок всім нам! Людина, який допоміг десяткам тисяч дітей по всьому світу, відомий меценат", - пише Глюкоза.

Вона також зазначила, що не дивлячись на те, що сьогодні дізналася про Джексона, вона не перестає ним захоплюватися, як виконавцем.

Вона розповіла, що свого часу вона на собі відчула жорсткий світ шоу-бізнесу, однак біля неї тоді виявилася її мама. За словами Глюкози на початку її співочої кар"єри з нею мало не повторилась доля жертви Джексона, проте тожді її врятувала власна матір.

"Я перебуваю в шоу-бізнесі з 14 років і скажу, що одного разу мені така людина зустрічалась. Але зі мною була мама, яка сказала, що вона сама забере всі потрібні документи з його номера. Боюся уявити, що було б, якби вона не відстежила цей момент. Самі, звичайно, страшні люди з цього фільму це матері, які, як божевільні, вхопилися за мрію, перш за все, своє благополуччя, а дитина була їх інструментом", - написала Глюкоза.

Нагадаємо, Кіркоров помацав Глюкозу за найінтимніше місце.

Як повідомляв "Знай.ua", Глюкоза наїхала на соліста The Prodigy Кейта Флінта після його смерті.

Також "Знай.ua" писав, що Глюкоза рознесла лицемірних реперів.

Глюкоза розповіла про Ленінград, курси минета, наркотики та Фараона