Популярна британська актриса Емілія Кларк, найбільш відома за роллю Дейенеріс Таргаріен в серіалі "Гра престолів" зробила дуже важливу заяву. Артистка розповіла виданню Press Association, як ставиться до оголених і еротичних сцен у фільмі, які часто стають предметом бурхливих обговорень. Емілію нерідко осуджували через насильство та оголені сцени в серіалі, а сцена сексу Дейенеріс і Короля Півночі Джона Сноу, якого грає Кіт Харінгтон, викликала масу суперечок.

"Дупа Кіта, дупа когось іншого, моя дупа… це не має значення! Це не те, про що серіал, це не те, про що розповідають актори. Що стосується мого персонажа, я можу порахувати на пальцях однієї руки, скільки разів я була оголеною", - висловилася Кларк.

Також знаменитість похвалила "Гру престолів" за зміну сприйняття жіночих персонажів на екранах. Емілію також підтримали її колеги - Джемма Уїлан і Гвендолін Крісті: "Я можу говорити про важливість жінок в цьому серіалі дуже довго. Це призвело до зміни ландшафту галузі, що дійсно суттєво і важливо", - зазначила Кларк.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я вважаю, що коли хтось сідає за створення жіночого персонажа – у них не вийде нереалістична жінка. Це важлива річ, яку Престоли залишать людям, які будуть в майбутньому створювати жіночих персонажів", - підтримала актрису Джемма Уїлан, яка зіграла Яру Грейджой.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що "Мати Драконів" застукали з новим бойфрендом.

Також зірка "Ігри престолів" спотворила себе до невпізнання.

А ще Емілія Кларк опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому позує в компанії своїх друзів.