Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість за останній час вже встигла побувати в Буковелі, Мальдівах, Дубай та Берліні, а для чергової поїздки обрала жаркий Єгипет. Так, артистка виставила кумедне фото, позуючи в піщаній пустелі з солом'яними "крилами" за спиною.

"Кращий коментар ...від мене 500 грн на картку і бинти Тутанхамона у подарунок!😁🤘🏻починаю читати🤪", - пожартувала Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Сучасна Божа дитина 😂😂😂😂😂👍👍👍❤️", "Чому я не сокіл?Чому не літаю??Того ,що ти Леська двоногая краля!!))👍💋💋", "❤️Angel Victoria’s Secret ❤️", "Не дати, не взяти.... янголятко безневинне) добре хоч цицьки сховала))))", "Ангели Вікторії сікрет нервово курять в сторонці😂", "Хмельницька ластівка 😂😂😂".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.