Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз розповів подробиці про батьків учасниць скандального дуету ANNA MARIA.

Як відомо, дівчата брали участь у Нацвідборі на "Євробачення-2019", і запам'яталися українцям не піснею, а відсутністю чіткої позиції по анексії Криму і війні на Донбасі. Також батьки дівчат - політик і суддя, що підтримали російських окупантів. Наприклад, Лариса Опанасюк займає місце заступника самопроголошего прем'єр-міністра Криму Сергія Аксьонова, і відіграє велику роль на анексованому півострові. Проти батька, Олександра Опанасюка, в Україні порушено кримінальну справу за державну зраду.

ANNA MARIA
ANNA MARIA

"Вона (Лариса Опарасюк, мама дуету ANNA MARIA - ред.) є активною учасницею тієї групи, яка несе відповідальність і, зокрема, вона відповідальна (за репресії в Криму - ред.), тому що вона не просто якась жінка і чоловік у неї не просто пішов (на пенсію - ред.) і зараз в Криму намагається якось жити. Він встиг суддею попрацювати вже при окупаційній владі, і якщо мене судили і таких, як я, зараз там сотнями судять і садять на величезні терміни, і садять саме ті, хто вчора їв і пив з рук України, а потім її зрадили, то яка оцінка має бути?"- сказав Чийгоз.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він також заявив, що Лариса Опанасюк в революційній колегії, яка "не законами і мораллю користується, а революційною доцільністю".

"Звичайно, і Аксьонов, і вона, і всі його заступники - вся ця банда відповідає за всі ці злочини і буде відповідати за всі злочини, вчинені на території Криму", - повідав Ахтем.

В ефірі ATR Ахтем Чийгоз висловив своє невдоволення тим, що Лариса Опанасюк працює над репресіями кримських татар і українців, в той час як її діти спокійно живуть в Україні і виступають.

Нагадаємо, українцям спробували пояснити, як колаборанти і любителі Росії потрапили в Нацвідбір на Євробачення.

Раніше Знай.uа повідомляв, Руслана шокувала емоційною заявою щодо Євробачення.

Також Знай.uа писав, Притула розгромив Скрипіна за ANNA MARIA.