Лайма Вайкуле на своїй сторінці в Instagram опублікувала ролик з Андрієм Малаховим. На відео телеведучий рекомендує всім шанувальникам відвідати фестиваль популярної музики "Лайма Рандеву Юрмала" цього літа. Користувачі Мережі критично сприйняли слова Малахова. Російські фанати принизили шоумена через рекламу фестивалю Вайкуле, оскільки латвійська співачка в минулому погано висловлювалася на адресу Москви через анексію Криму РФ.

Артистка вважає півострів українським і публічно висловлювала свою точку зору щодо конфлікту на Донбасі.

Російські фанати назвали шоумена "зрадник батьківщини", оскільки він розрекламував захід Вайкуле. Фанати в коментарях звернулися до Малахова, як до "трупоїда" і людини, яка "трусить брудною білизною" на всю країну. Ще багатьом здається, що ведучий запрошує в свої проекти недостойних учасників, схильних до алкоголізму. Дісталося і Вайкуле, так як багатьом здалася її поведінка розв'язною. Під час зйомок вона широко розставляла ноги на камеру.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що легендарна латвійська співачка і активний прихильник "українського світу" Лайма Вайкуле, яка нещодавно заявила, що не збирається виступати в окупованому путінськими бойовиками Криму, заявила, що її не розуміють.

Про це стало відомо завдяки одному з недавніх інтерв'ю співачки.

Варто нагадати, що відома латвійська співачка Лайма Вайкуле заявила, що поїде в окупований Крим тільки після зняття санкцій. Про це вона розповіла в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на російському телебаченні. Таким чином виконавиця прокоментувала нападки з боку росіян з приводу її заяви по Криму.

Нагадаємо, Лаймі Вайкуле оголосили бойкот у Росії: підтримала Україну в боротьбі за Крим.

Як повідомляв Знай.uа, без зубів і волосся: королева шансону перетворила свою дочку в Воландеморта.

Знай.uа писав, без силікону і не на що дивитися: Кім Кардашян шокувала знімком 20-річної давності.