Інформація про набряк мозку у співачки Юлії Началової виявилася фейком. Останнім часом здоров'я Юлії все більше хвилює громадськість, і цілком закономірно, що на цей рахунок з'являються всілякі плітки, які лякають фанатів. У страху, як відомо, очі великі. Тому, почувши від лікарів слово "набряк", журналісти миттю прирівняли Началову до Жанни Фріске, приписавши їй набряк і пухлину мозку. Але насправді набрякли у Началовой легені, і це ускладнилося двосторонньою пневмонією. Ось, чому артистка знаходиться на ШВЛ.

Співачка досі підключена до апарату і стан її вкрай складний. Протягом багатьох років медична карта Юлії поповнювалася новими захворюваннями, які у взаємодії давали старт серйозних наслідкам і діагнозам. Госпіталізація знадобилася після незначної рани, коли через хвороби почався абсцес, і висока температура трималася дуже довго. Вже на лікарняному ліжку стан співачки став погіршуватися і вкрай сильно збільшилося навантаження на нирки.

Співачка Юлія Началова

Про набряк мозку не йде й мови, тому на цьому зв'язок з Фріске переривається, і у співачки є ризик померти від зовсім іншої недуги, але початок він взяв з того ж джерела, що і у Жанни. Зараз відомий точний діагноз «Набряк легенів, ускладнений двобічною пневмонією». Оточення Юлії Началовой дуже довго приховувало назріває проблеми співачки і лікування за кордоном. Члени сім'ї та друзі не поширювалася на цю тему, сподіваючись, що все-таки артистка піде на поправку, проте у хвороби свій сценарій. Шило в мішку не сховаєш, і коли співачка опинилася госпіталізована у важкому стані, інформація швидко просочилася в суспільство, яке переживає за її стан. Обнадійливі спроби сказати, що стан співачки покращився не вінчаються успіхом, зараз Юлія Началова знаходиться в комі, а стан не поліпшується.

Нагадаємо, відома російська співачка раптово впала в кому.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що відома співачка нарешті подолала онкологію і показала новонародженого.

Як повідомляв "Знай.uа", трагічно загинув зірка культового серіалу: на його творчості виросло ціле покоління

"Знай.uа" писав, що народну артистку України терміново госпіталізували.