Ольга Полякова прокоментувала ситуацію з MARUV і відмовою України від участі в Євробаченні-2019, яка шокувала всю Україну, в своєму інтерв'ю "КП в Україні". Національний відбір до Євробачення-2019 вона назвала неподобством. Співачка заявила, що організатори, члени журі та ведучий шоу показали свою некомпетентність, при цьому вона вважає, що в Україні чимало співаків, які готові представити країну без будь-якого відбору.

Ольга Полякова обурена: "Це було жахливе приниження людської й артистичної гідності. Я, якщо чесно, проти Нацвідбору. У нас багато професійних артистів, готових і здатних гідно виступити на Євробаченні. Зробити сильний номер і пісню вибрати правильну або купити, і самим взяти на себе всі витрати. Як це було раніше, коли Україну представляли зірки і привозили призові місця".

Maruv

Всю ситуацію Полякова назвала "побиттям" на очах у публіки і хамством, а також підкреслила, що українці виставили себе ідіотами перед європейцями.

Крім того, виконавиця не погодилась би брати участь у Національному відборі, однак представити нашу країну на вокальному шоу ніколи не проти.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Знаменитість сказала: "Ви мене уявляєте там? Я стою, опустивши голову, а пан Притула з виряченими очима запитує: "Чий Крим?" Я себе в подібному форматі не бачу. Треба просто відправляти на "Євробачення" артистів, які рвуть сцену щодня".

Скандал з MARUV, а також її концертами в Росії сильно обурив Полякову, оскільки, як переконана співачка, артистка не проігнорувала жодне правило Євробачення, а її гастролі в РФ не є порушенням законодавства.

Ольга Полякова

З цього приводу Полякова вважає: "З одного боку, артистам кажуть, що гастролі в Росії на їх совісті. Мовляв, їдьте і будете зрадниками. Або ж, якщо відмовитеся, то ми вас запишемо у патріоти. Але, з іншого боку, артист чесно виграє конкурс, а йому кажуть: "Ви нікуди не поїдете". Тоді видайте закон, що українські артисти не мають права гастролювати в країні-агресорі. І тоді кожен з нас подумає, порушувати закон чи ні. По суті, MARUV не порушила жодного закону і ні одне правило Євробачення".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на українській сцені досить знаменитостей, які дозволяють собі трохи розслабитися і набрати кілька зайвих кілограмів, однак повернутися в колишню форму для них не складає труднощів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у недавньому шоу Полякова запропонувала всім дівчатам ходити в трусах замість штанів, щоб чоловіки могли оцінити стан їхнього тіла.

Також "Знай.uа" писав, що епідемія кору не обійшла стороною і Полякову, одна з танцівниць якою заразилася хворобою.