Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість за останній час вже встигла побувати в Буковелі, Мальдівах, Дубай та Берліні, а для чергової поїздки обрала жаркий Єгипет. Так, артистка виставила яскравий кадр, на якому цілує Сфінкса. Також Леся зізналася, що залишилася в захваті від древніх пірамід, які навіюють справжню таємницю.

"Нарешті я побувала на пірамідах!!! І я вам хочу сказати...це просто ШИКАРДОС!!! Справді магічне місце, я зарядилася 🙏👍Тепер піду телефон заряджу😁
Друзі, приголомшливе місце! Рекомендую хоча б раз вилетіти за межі готелю! Побачити щось на нашій планеті, зарядитися, відчути «таємницю» дізнатися багато нового! Подорожуйте😘🤘🏻", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Поцілуй мене,велика черепаха!))", "Це як фотка у килима - якщо у тебе немає такої - дарма жив😂😂😂👍", "Леся,мені здається ви стільки країн облітали,що вас тепер нічим не здивуєш?", "Це класно коли мандрівник зі стажем може відкрити для себе щось нове!!!)".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.