Американська поп-співачка може не виступити на ЄЕвробаченні 2019 в якості запрошеної зірки. Навколо музичного шоу вибухнув новий скандал.

У травні цього року міжнародний пісенний конкурс Євробачення пройде в 2019 столиці Ізраїлю Тель-Авіві. І навколо нього вже було кілька скандалів. У їх числі відмова України від участі БДСМ-група Hatari як учасник від Ісландії і хлопець-андрогін від Франції. І ось цього разу з'явилася інформація про те, що запрошена зірка Мадонна може відмовитися від участі в концертній програмі.

Дану інформацію повідомляє видання The Times of Israel.

За даними видання, у Мадонни стався конфлікт з організаторами Євробачення. Причиною стала пісня виконавиці.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мадонна хотіла заспівати ще невыпущенную композицію, в якій співається про американському політиці. Однак організатори не захотіли ризикувати своєю репутацією конкурсу, адже спочатку він задумувався, щоб об'єднувати людей і забувати про політик.

Однак Мадонна не бажає виконувати ніяку іншу пісню. Виступ легендарної співачки заплановано на гранд-фінал, який відбудеться 18 травня. За кілька хвилин на сцені Мадонна попросила в організаторів 1,5 млн доларів.

Раніше повідомлялося, що рішення про штраф для України за відмову брати участь в Євробаченні-2019 приймуть після того, як пройде пісенний конкурс. Вже після проведення самого конкурсу відбудеться засідання спеціальної комісії, де і вирішиться це питання.

Нагадаємо, MARUV більше ніколи не буде колишньою. Співачка MARUV після скандалу на Євробаченні 2019 вирішила розповісти про своє альтер-его.

Як повідомляв Знай. ua, українського Емінема хочуть відправити на Євробачення 2019. Реп-шпаргалка полюбилася і стала в нагоді багатьом школярам.

Знай. ua писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV. Організатори Євробачення візьмуться за Україну після конкурсу.