Нещодавно на екрани вийшов скандальний документальний фільм "Залишаючи Неверленд", який викликав справжню бурю у ЗМІ. У стрічці двоє чоловіків розповіли про те, що Майкл Джексон насправді був педофілом, і протягом багатьох років гвалтував їх. У той же час родичі музиканта горою стали на його захист.

Так, племінниця поп-короля, 37-річна Бренді Джексон розповіла, що протягом 9 років зустрічалася з одним із обвинувачів дядька, Вейдом Робсоном.

У шоу The Kyle and Jackie O Show родичка співака заявила, що Робсон бреше, оскільки за роки їхніх стосунків він жодного разу не згадував про насильство з боку Джексона.

"Мене охопив жах, коли я подивилася фільм. Історія Вейда занадто гучна і безглузда. Те, що він говорить, це просто смішно. У фільмі він описав не мого дядька, а зовсім іншу людину. Все, що він коли-небудь говорив про Майкла з тих пір, як ми знайомі, повністю суперечить його свідченням у фільмі", - заявила жінка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Бренді також зауважила, що під час другого слухання Вейду було 22 роки, одже, він брехав під присягою.

"Справа в тому, що Вейд сказав, що він боявся, що вони з Майклом відправляться у в'язницю, якщо він розповість про насильство з його боку, але Вейд був вже дорослим, коли говорив вдруге", - зазначила Джексон.

Племінница поп-короля заявила, що якби Майкл дійсно регулярно ґвалтував Вейда, той би розповів про все при першій же можливості.

"Якщо б хтось поглумився над вами, коли вам було 14 років, і у вас був шанс дати показання і посадити людину на все життя, щоб вона не могла нікому більше нашкодити, ви б це зробили. Всі б це зробили", - додала Джексон.

Нагадаємо, російська співачка Слава залишила скандальний коментар з приводу сексуальних уподобань Джексона.

Раніше Знай.uа повідомляв, Глюкоза відреагувала на скандал навколо збочень Майкла Джексона.

Також Знай.uа писав, у Лондоні вирішили демонтувати двометрову скульптуру Джексона біля Національного музею футболу.