Українська артистка і комедіантка студії "Квартал 95" Олена Кравець показала рідкісне фото з чоловіком і відверто розповіла, як у них починалися стосунки. Відповідне фото з'явилося в соціальних мережах Кравець.

Олена Кравець рідко на публіці розповідає про свою сім'ю. При цьому вона завжди відкрита для інтерв'ю і веде досить активне громадське життя, знімається для обкладинок журналів, спілкується з журналістами, багато гастролює і з'являється на світський заходах.

При цьому не всі фанати навіть знають, як виглядає чоловік популярної артистки. А вони познайомилися ще в університеті і з тих пір почалася їхня романтична історія.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Майбутній чоловік Олени Сергій, як і вона, брав участь у КВК. І вона чесно зізналася, що в цій історії сама зважилася зробити перший крок.

"Одного разу я помітила, що Сергій вже кілька днів не з'являвся на репетиціях. Мабуть, захворів. Мобільних тоді не було, домашнього телефону у нього теж не було. Стоячи на зупинці, я довго вагалася, а потім сіла в тролейбус і поїхала не до себе додому, а до нього. Двері відчинила його мама Наталія Михайлівна: "Леночка, проходь!". Я зайшла, озирнулася і зрозуміла, що в цьому будинку буду жити, – немов задзвенів внутрішній дзвіночок", – поділилася Олена Кравець.

Разом пара переїхала з Кривого Рогу до Києва, вони займаються кар'єрою і вихованням дітей.

Нагадаємо, Олена Кравець розповіла, ніж заробляла до "Кварталу 95". Олена Кравець розповіла, ким працювала до "Кварталу".

Як повідомляв Знай. ua, Кравець з "Кварталу 95" підкорила світ. Олена Кравець знову опинилася в рейтингу "100 найуспішніших жінок України", обрадувавши шанувальників.

Знай. ua писав, що Квартал 95 висміяв гнилу душеньку корупціонерів. Гумористи в жартівливій формі доносять людям животрепетні проблеми.