Ведучий нацвідбору на "Євробачення 2019" Сергій Притула розповів шокуючі подробиці нацвідбору на "Євробачення 2019".

За словами ведучого, деякі продюсери ставили дивні умови:

"Якщо моя артистка виграє, ми прийдемо. Так навіщо нам всі інші? Давай просто візьмемо твою артистку, вона заспіває у першому півфіналі, у другому, в фіналі".

Цікаво, що за словами телеведучого, співачка Оля Полякова, запросила 50 тисяч доларів за участь у нацвідборі.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Продюсер TAYANNA Михайло Ясинський без будь-яких пояснень зняв свою підопічну з конкурсу. Багато хто думає, що TAYANNA відмовилася від участі через страх програти гурту KAZKA. Музичний продюсер конкурсу Руслан Квінта після того, як дізнався про зняття артистки, не міг з нею зв'язатися:

"Я почав дзвонити і художник, і директору - ніхто не брав трубку". Український продюсер Ігор Кондратюк також висловився щодо учасників Нацвідбору: "Для мене це неприйнятна історія абсолютно. Ніхто не примушував ходити в шароварах і розмахувати українським прапором. Але мізки включити на п'ятому році війни треба було".

До того ж Сергій Притула зізнався, що йому постійно приходять гнівні і погрозливі повідомлення в соцмережах:

"Мені пишуть, що через мене Україна не буде в цьому році брати участь в "Євробаченні".

Деякі українці сердяться, що ведучий підняв "російське питання" на сцені. На свій захист Притула заявив, що діяв виключно в інтересах аудиторії:

"Всі хотіли запитати. Тому я ретранслював ці питання".

Нагадаємо, Притула і Монро влаштували гучний скандал: "гнати с***ю ганчіркою".

Як повідомляв портал Знай.uа відома українська травесті діва Монро опублікувала в Instagram гнівний пост про Національний відбір.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", висловилася щодо Нацвідбору на Євробачення 2019.