16 березня померла співачка Юлія Началова.

І вчора ж з'явилося відео з фіналу шоу «Один в один», в якому переміг підопічний Юлії.

Там ж виступила і вона. Началова та Іраклій Пірцхалава вийшли на сцену в сценічних образах Леоніда Агутіна та Анжеліки Варум.

Як кажуть колеги, Началова пересувалася з працею і сиділа на знеболюючих, так як у неї були сильні болі в нозі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

А ходити на підборах для неї було справжньою мукою. Однак, вона зуміла виступити сміло, гідно і мужньо, витерпівши багатогодинний знімальний процес.

Варто нагадати, що Російська співачка Юлія Началова, про смерть якої стало відомо в суботу, 16 березня, померла в одній з клінік Москви після того, як їй зробили операцію. Артистка у віці 38 років пішла з життя оточенні сім'ї та близьких — родичі приїхали в лікарню та перебували біля неї до останнього. На жаль, попрощатися з Юлією всі її близькі не мали можливості — після операції пацієнтка так і не прийшла в свідомість.

Як стало відомо, Началова потрапила в лікарню в результаті великих фізичних навантажень під час зйомок. Піар-директор співачки зазначала, що Юлія «стерла ногу». Про проблеми зі здоров'ям знаменитості повідомлялося та раніше, проте хронічні проблеми загострилися, і пацієнтку в терміновому порядку направили в реанімацію.

Як розповів батько співачки, Віктор Началов, його дочці зробили операцію на нозі, почистили тканини там, де почав розвиватися абсцес (запалення з нагноєнням), однак через загальну ослабленість організм так і не оговтався після хірургічного втручання. В результаті близько 17 години за місцевим часом медики діагностували зупинку серця.

Нагадаємо, Померла Юлія Началова: після страшної хвороби і важкої боротьби

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Відомий журналіст помер через байдужість лікарів: змусили відмовитися від госпіталізації

Також Знай.ua" писав про те, що Загадковій смерті Децла нарешті знайшли пояснення