Популярна співачка Оля Полякова, яка нещодавно порадувала своїх фанатів виходом видовищного кліпу на свій хіт "Крига тронулася", заінтригувала прихильників пристрасними танцями в компанії двох темпераментних чоловіків. Варто відзначити, що молоді люди добре знайомі глядачам, оскільки є учасниками шоу "Танці з зірками". Яскравими знімками зі своїми новими партнерами по паркету артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram.

На ній можна побачити, як танцюристи і хореографи Максим Єжов і Максим Леонов кружляють з Олею в запальному танці, демонструючи запаморочливі трюки.

Ольга Полякова

Полякова обрадувала всіх шанувальників поїздкою в тур: "Я зібрала всіх колишніх з проекту "Танці з зірками": колишнього Лесі Нікітюк і Маші Єфросиніної. Двох Максимов! І ми їдемо з ними до вас в тур!".

Ольга Полякова

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того, вона опублікувала кадри з репетиції, на яких відпрацьовує танцювальні рухи разом зі своїм шоу-балетом. На одному з роликів Полякова танцює одночасно з двома Максимами і по черзі падає в обійми спочатку одного, а потім другого партнера, демонструючи гнучкі рухи і чудову гнучкість.

Ольга Полякова

Варто нагадати про розповідь Полякової про те, що приваблює українських виконавців в країні-агресорі. Також вона заявила про свою позицію з цього приводу - знаменитість принципово не їздить виступати в Росію, хоча там живе її мама і їздить в РФ тільки для того, щоб побачити близьку людину.

Полякова зазначила: "Я не їжджу туди з виступами, це моя принципова позиція, зайнята в кінці 2014 року, коли став зрозумілим масштаб того, що відбувається і не залишилося ілюзій. Мама, звичайно, частіше приїжджає в Україну, ніж я їжджу до неї. Тут у неї діти, онуки. Мама взагалі живе на дві країни".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що епідемія кору не обійшла стороною і Ольгу Полякову – один з членів її команди заразився. З цієї причини артистка записала відео з інструкцією, що робити в таких ситуаціях.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Ольга Полякова активно веде сторінку в соціальній мережі, на яку публікує не тільки знімки і відео, але і цінні поради. Одним з останніх став пост про те, як побудувати міцні і тривалі відносини з чоловіком.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Полякова прокоментувала ситуацію з MARUV і відмовою України від участі в Євробаченні-2019. У своєму інтерв'ю вона назвала Національний відбір на пісенний конкурс неподобством.