Володимир Зеленський, незважаючи на те, що незабаром візьме участь у президентських виборах нашої країни, не перестає радувати фанатів студії Квартал 95 яскравими і смішними номерами. Останнім став виступ коміків в суботу, 16 березня, ключовим та яскравим номером якого стала сценка, пов'язана з кандидатурою шоумена на головний пост країни.

На цей раз відкривав виступ на сцені Палацу "Україна" Євген Кошовий, який з цього приводу сказав: "Нарешті я дочекався цього моменту і тепер можу оголосити: "Ласкаво просимо в наш "Вечірній Квартал". Зеленський танцював і співав зі своїми колегами, але не один, а в супроводі охорони, яка тримала перед ним броньоване скло. Після того, як глядачі від душі насміялися з "президентського" номера, коміки перейшли до не менш гострої теми, пов'язаною з Укроборонпромом, для чого обрали нарізку зі смішних відеороликів, які ідеально охарактеризували все те, що відбувається в концерні.

Квартал 95

Наступна сценка також була пов'язана з політикою, а точніше, її впливом на поведінку всередині звичайної української родини, причому участь у ній взяла і співачка MARUV, яка нещодавно перебувала в епіцентрі скандалу з Нацвідбором на Євробачення-2019. Далі Валерій Жидков в музичному номері пофантазував на тему легалізації українським урядом конопель, яка різко вирішить всі проблеми населення.

У наступному номері коміки знову переключилися на Зеленського, але з боку чинного президента, обігравши у сценці брудну інформаційну кампанію, спрямовану проти "смішного" кандидата. Після цього глядачів нарешті відвели подалі від політики, і коміки зіграли сценку за участю Зеленського та Кравець на тему "дружини, яка працює футбольним суддею".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Квартал 95

Ну, а на закінчення перед фінальною піснею студія знову приділила декілька хвилин Порошенко і показала, як він збільшував собі рейтинг. Однак найбільшу увагу прикувала до себе фінальна пісня, присвячена нечесним виборам і до чого вони можуть привести, а також відношенню до себе українців, які продадуть свій голос.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що не так давно на гарячу лінію поліції надходив анонімний дзвінок з повідомленням про замінування Палацу "Україна", де проходив концерт "95 Кварталу".

Як повідомляв портал "Знай.uа": українцям розповіли про документальний фільм, присвячений 15-річчю студії "Квартал 95".

Також "Знай.uа" писав, що напередодні президентських виборів Зеленський дав відверте інтерв'ю, в якому розповів про своє політичне життя.