В суботу, 16 березня, актори студії Квартал 95 показали українцям черговий випуск гумористичного шоу.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Відповідне відео з'явилося у ефірі 1+1.

Оскільки в Україні у розпалі передвиборчі баталії, а одним із кандидатів у президенти є шоумен Володимир Зеленський, гумористи не оминули цю актуальну на даний момент для українців тему.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Поки у народу імунітет проти таких, як ви, не виробиться, життя "по-новому не настане", - відзначив Зеленський.

Окрім того, не оминули коміки тему антиагітації телеканалу "Прямий" проти слуги народу, прозоро натякнувши на політтехнології з боку чинного гаранта, назвавши "кишенькове ЗМІ" президента "Кривим".

Справжнім фурором випуску стала фінальна пісня кварталівців, у якій вони роздумують устами звичайного українця про те, як роками бездумно "ставили хрестик" у виборчому бюлетені, не маючи ні надії на майбутнє, ні альтернативи.

"Но мы считали, если шутить, как дышать, тогда наши дети будут лучше,чем мы", - резюмували Квартал 95.

Нагадаємо, телеканал "1+1"покаже новий випуск "Вечірнього кварталу", в якому, як обіцяє прес-служба, Володимир Зеленський вже не буде з'являтися в політичних сценках – новий статус не дозволяє.

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

Однак це не все, чим порадує глядачів "Квартал". О 20:25 в ефірі Плюсів вийде документальний фільм, підготовлений до 15-річчя студії "Квартал 95". Називається він "Квартал твоєї мрії". Обіцяють, що учасники студії розкажуть про секрети багаторічної дружби, покажуть дорожні нотатки з гастрольного туру та волонтерської діяльності. Всю інформацію глядач отримає з "перших вуст": для фільму були записані інтерв'ю з артистами та їх батьками.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українська артистка і комедіантка студії "Квартал 95" Олена Кравець показала рідкісне фото з чоловіком і відверто розповіла, як у них починалися стосунки.

Також Знай.ua писав про те, що в Києві відбулися зйомки чергового випуску гумористичного шоу "Вечірній Квартал".