З'явилася інформація, що адміністрація Троєкуровського кладовища, де повинна була знайти свій останній притулок Юлія Началова, відмовила родичам надати безкоштовно місце для тіла артистки. Цю інформацію офіційно прокоментували.

Згідно з даними телеграм-каналу Baza, родичі померлої співачки подали заявку на поховання на Троєкуровському кладовищі, про це одразу ж розповіла помічниця артистки Ганна Ісаєва, але почалися проблеми. Нібито Департамент торгівлі і послуг мерії Москви відмовився виділяти безкоштовне місце на кладовищі.

Повідомлялося, що чиновники заявили, що винятків для сім'ї Юлії Началовой бути не може, і, якщо вони хочуть поховати її саме там, потрібно заплатити – за офіційним прайсом – мільйон 300 тисяч рублів. Витрачати такі гроші на похорон близькі артистки не захотіли.

Глава департаменту торгівлі і послуг Олексій Немерюк спростував інформацію. Він особисто зв'язався з родиною Юлії Началової і пообіцяв, що вони отримають місце на Троєкуровському кладовищі "без грошей". Похорони відбудуться, як і заплановано, 21 березня.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Юлія Началова померла 16 березня. Причиною смерті 38-річної співачки, за попередніми даними, стала гостра серцева недостатність, яка настала через набряк легенів і мозку. Їй було вирішено ампутувати ногу через зараження крові, але організм не витримав – співачка померла.

Для представників вітчизняного шоу-бізнесу новина про смерть стала шокуючою. Колеги негайно висловилися про смерть Юлії Началовой. "Поки пам'ятають тебе люблять, ти безсмертна. Прощай, світла, добра і безмежно талановита дівчинка", – написала Алла Пугачова Instagam. "Юленька, мила моя дівчинка! Дякую за світло, яким ти висвітлювала все навколо себе! Прощай, промениста красуня! Царства небесного (Тут і далі орфографія і пунктуація авторів збережені – Прим. ред.)", – вторила Примадонні актриса Евеліна Бледанс. "БОЛЯЧЕ..... НЕСПРАВЕДЛИВО... РАНО..... Ну чому БОГ забирає саме таких і так рано, невже ТАМ, не вистачає АНГЕЛІВ..... ПРОЩАЙ, АНГЕЛ, ЮЛЯ....." – буквально заволав від горя Філіп Кіркоров.

Нагадаємо, треба ампутувати: лікар Началової розповів про страшні муки співачки, такого не витримає навіть найсильніший чоловік.

Як повідомляв портал "Знай.uа": фанати жорстко розкритикували Волочкову за бажання пропіаритися на смерті Началової.

Також "Знай.uа" писав, що Крістіна Орбакайте вразила всіх своїм лицемірством.