Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим і дуже незвичайним сезоном власного шоу "П'ятниця з Регіною", яке будуть знімати у Тодоренко і Топалова вдома, адже зовсім нещодавно парочка стала молодими батьками. Так, артистка вирішила запросити на інтерв'ю друга сім'ї та екс-соліста групи "Smash!" Сергія Лазарєва.

"#Лазарев
Поки я в захваті від того, що #ПЯТНИЦАсРЕГИНОЙ в трендах #youtube на першому місці 🏆, хочу попросити вас взяти участь у наступному інтерв'ю!
В коментах пишіть, які б питання ви задали Сергію Лазарєву?", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Мені так подобається як твоє шоу трансформується і росте разом з тобою! Це круто, ти молодець! 😊", "Ти красуня, побільше таких людей як ти і світ стане щасливішим і позитивнішим!", "Немов сонячний промінчик 😍", "Красуня", "Відмінний проект" П'ятниця з Регіною" гідно і цікаво!👍👍".

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще