Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з 3-місячним сином Михайлом, вибравши для відпустки спекотний Дубай. Так, артистка розповіла про те, як обожнює сніданки в готелях, однак зізналася, що зараз відмовляє собі в солодощах і періодично нюхає шоколадну пасту.

"#завтрак
Як же я люблю ці готельні сніданки 🙈
По-перше, тобі не потрібно готувати самому;
По-друге, ти можеш пробувати все, що завгодно , тк від достатку страв у п'ятизіркових готелях ломляться столи;
по-третє, це СМАЧНО!
У моїй тарілці лежить все , що зараз я не їм, але дуже хочу згрішити і з'їсти круасан 🥐 з банкою Нутелли! Найближчі пару місяців можу тільки дивитися на цю некорисну смакоту і їсти очима 😂🙈або просто нюхати )
Зізнаюся, в моєму холодильнику стоїть шоколадна паста, яку я просто періодично нюхаю.
Підкажіть , чим можна замінити шоколад 🍫?", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Навіщо себе так мучити? Солодке можна,але в розумних кількостях.", "Маленька ложечка шоколаду, яку Ви з'їсте, не зашкодить малюкові)", "Регіна, треба менше їсти.", "Нутелла це не шоколад! Візьміть шматочок справжнього гіркого шоколаду".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.